Nový začátek!

Categories Update stránky

Přeji hodně štěstí do roku 2017 a vítám vás zpět na nové stránce o Laně Del Rey! Letos by tomu bylo už 5 let, co jsem založila blog LanaDelReyfans! Nebudeme to ovšem nazývat oslavou výročí, protože to moje nekonzistentní psaní článků si to nezaslouží. ;D

Nový začátek, nový hosting, …

Rozhodla jsem se blog přesunout a povznést na trochu vyšší úroveň, abychom měli více možností, jak sdílet informace o Laně. Je to přeci jenom hlavně o tomhle – o podpoře tvorby naší oblíbenkyně! (Když jsem hledala inspiraci na ostatních fanstránkách, ukázalo se že trendem je spíš propagovat vlastní stránku jako takovou? Wtf?)

Nebudu lhát, dlouho jsem se tomu přesunu bránila, kvůli odlišnosti prostředí, ve kterém teď pracujeme. Ale překonala jsem se, byla jsem schopná během měsíce porozumět většině funkcí a kódování, které je ve WordPressu potřeba a tady to je!

Zajistili jsme hosting k doméně, která jak jste si všimli nám už nějakou dobu “patřila.” Snažili jsme se již zaplnit články několik kategorií – všechno není kompletní, ale strpení! Pracujeme na tom, zatím co pokračuje to mrtvo okolo Lany.

… nové album?

Mrtvo může co nevidět skončit, Lana nás navnadila na nové album už v prosinci 2015! Už tehdy měla jasno o zvuku a tempu. Dokonce se objevila v létě zpráva na FB od castingové direktorky, ve kterém hledala kompars již k novému videu. Jediné, co ještě neprozradila je název. Kdo se nemůže dočkat! Doufám, že novou hudbu uslyšíme aspoň na jaře! Shrnutí o tom co všechno víme, napíšu do konce týdne!

Poděkování

Chtěla bych poděkovat především Karlovi (na LDRfans jako Charles) a Adamovi, kteří se mnou utvářejí takový “tým,” co pracuje na této stránce. Karlovi hlavně za příspěvky, co během přípravy napsal v části Diskografie a Adamovi za přispívání na doménu, adminovou výpomoc a podporu.

Dál chci poděkovat autorce šablony – MonicaNDesign, díky které tento web po pár přispůsobení vypadá tak jak vypadá! A nakonec LanaDelReyfan.com – web, který my hodně pomohl připomenout si spoustu informací, k našim článkům. (Tyhle lidičky jsou i extrémně milý na twitteru, vždycky nám dávají kredit, když máme fotky první ;))

Sledujte nás na sociálních sítích pro menší zprávy!

Zde na webu naleznete ty větší, zajímavější novinky a nebo přehledy. Pro ty menší, co se vejdou do 140 znaků nás můžete sledovat na Twitteru a na Facebooku. Tentokrát se budu snažit doopravdy psát i ty maličkosti a hlavně česky!

Místa v týmu jsou volná

Pokud chcete pomáhat s tvorbou tohoto webu, nebo se stát jedním z adminů na FB a Twitteru, dejte vědět! Dveře do našeho týmu jsou otevřené, podmínek nemáme moc. 😉

Vaše názory a připomínky

Nakonec vás chci poprosit o feedback! Něco tu chybí? Něco máme špatně? Vidíte název zajímavé rubriky, která není zaplněná a chcete abychom se na ní vrhli co nejdřív? Napište do komentářů zde, na Twitteru, na Facebooku .. každá připomínka je vítaná!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.