První píseň z #LDR5

Categories Lust For Life Novinky
Lana Del Rey pro Interview Magazine

Do internetové databáze Harry Fox Agency byla zaregistrována nová píseň “Young And In Love”, která se objeví na připravovaném studiovém albu Lany, které vyjde během tohoto roku.

Producenti

Jako producenti písně “Young And In Love” jsou uvedeni  Rick Nowels, Emile Haynie, a nově pro Lanu i producent Benny Blanco.

Rick Nowels, jak víme, spolupracuje s Lanou posledních 5 let na všech jejích nahrávkách. Emile Haynie se proslavil svojí spoluprácí na albu “Born To Die.”

A Bennyho Blanco pracoval například s Edem Sheeranem (“Don’t”, “Castle on the Hill”), Justinem Bieberem (“Love Yourself”), Maroon 5 (“Moves like Jagger”, “Don’t Wanna Know”, “Payphone”), The Weeknd (“True Colors”), Katy Perry (“Teenage Dream”, “California Gurls”), Rihannou (“Diamonds”), Keshou (“Tik Tok”), Wiz Khalifa (“Work Hard, Play Hard”), Gym Class Heroes (“Stereo Hearts”), Selenou Gomez ( “Kill Em with Kindness”, “Same Old Love”)  a mnoha dalšími.

Videoklip

Podle spekulací, je tohle právě ta píseň, která má již natočený videoklip a tvrdí se, že se jedná o první singl. Lana na hudební video měla prý k dispozici vysoký rozpočet, takže se dost možná můžeme těšit na další “minifilm”!

2 komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.