Natáčení videa s Chuck a čarodějnictví proti Trumpovi

Categories Novinky

Tento týden toho bylo okolo Lany opravdu hodně, nový singl, videoklip, rozhovory, live stream, více informací o novém albu a stále to pokračuje. V Los Angeles se natáčelo nové video a také bylo oznámeno čarodějnictví proti Trumpovi.


Natáčení “tajného videa” s Chuck!

Lana začala před pár dny v Los Angeles se svojí sestrou Chuck a přáteli Alana Champion a Joanna Della Ragione natáčet zatím tajné video. Zatím můžeme pouze diskutovat, jestli se jednalo o nový videoklip nebo pro co má být video určené, ale více podrobností se určitě časem dozvíme.

 

Čarodějnické prokletí Trumpa!

23. února přidala Lana novou fotografii na Twitter, se zprávou a daty. Původně to byla pro fanoušky záhada, ale pak se ukázalo, že se jedná o chystaný rituál, kdy chtějí “čarodějnice” proklít čerstvého přezidenta Spojených států amerických Donalda Trumpa:

Úderem půlnoci
24. únor, 26. březen, 24. duben, 23. květen ❤
Ingredience jsou k nalezení online 🍰

Lana se teď tak těší pozornosti ze strany medií, která mají Trumpovo jméno společně s nějakou celebritou v titulce hodně ráda. Otázkou je, jak moc je to pro Lanu dobrá reklama, například v USA je mezi radiovými DJi a moderátory hodně Trumpovo zastánců.

1 komentář

  1. Strašně dlouho se mi plnilo moje přání aby se Lana nijak nevyjadřovala k politice, bohužel zřejmě nic netrvá věčně. Já vím, že každý má právo říct svůj názor, ale zkrátka míchat politiku s hudbou je vždycky špatně a já opravdu nechci Lanu vidět v politicko-agitační škatulce společně s Adele. Jedna z věcí kterou jsem na Laně vždy obdivoval je že byla vždy nad těmahle hloupostma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.