Vystoupení na Lollapalooza a v londýnském Brixton Academy

Categories Festivaly Koncerty Lust For Life Novinky

Lana se hned po vydání alba vydala na propagaci do Evropy. První zastávka byla v Paříži, kde poskytla interview pro La Parisien a vystoupila na dlouho očekávaném festivalu Lollapalooza. Poté zamířila do Londýna pro svůj koncert v Brixton Academy a rozhovor na BBC Radio 1 s Nickem Grimshawem.

Pouze 3 písně z “Lust For Life”

Možná byste čekali, že po vypuštění nového alba do světa, se s ním bude chtít Lana trochu vytáhnout na živo. Lana ovšem přidala jen 1 písničku, kterou na živo ještě nezpívala. Z nového alba zazpívala “Love”, “Cherry” a “White Mustang”. Během londýnského koncertu pak acapella dala kousek “In My Feelings”. Byl to tedy pro setlist, který zpívá za poslední rok, jen takový malý upgrade. Show začíná klasicky s “Cruel World” a končí “Off To The Races”, obsahuje staré hity Lany z Born To Die, přimíchá ještě něco z Ultraviolence, Honeymoon jako by se nestal, a pak už jen zmiňované Lust For Life písně.

Lana určitě ví, co dělá a show to byly určitě krásně. Několik fanoušků je však možná zklamaných a jiní si z toho dělají legraci. Na serveru Change.org dokonce z recese vznikla petice za změnu setlistu!

Podívejte se na krátké video z Brixton Academy, kde Lana zpívá “In My Feelings” bez doprovodu


23. července – Festival Lollapalooza 2017, Paříž

Lana Del Rey na Lollapalooze v Paříži Lana Del Rey na Lollapalooze v PařížiLana Del Rey na Lollapalooze v Paříži

24. července – Brixton Academy, Londýn

Více fotografií v plné velikosti najdete jako vždy v naší fotogalerii

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.